Relatieringen vormen de perfecte uiting van je liefde voor elkaar. Met Gerstner, Rauschmeier en Gettmann hebben wij drie kwalitatief prachtige trouwringenmerken in huis. Prachtige modellen in het warme 14 en 18 karaat goud of het meer betaalbare 8 en 9 karaat goud, in verschillende designs die je kunt versieren met echte diamanten.
Wij zijn ook het adres voor vriendschapsringen in zilver of titanium én natuurlijk: je mooiste aanzoekring! Voor elk budget hebben we de perfecte ringen!
Naast de uitgebreide collecties designringen, die we kunnen laten zien, kunnen wij alle ringen ook naar eigen wens aanpassen of zelfs helemaal van begin tot eind ontwerpen in ons eigen atelier .
Graag ontmoeten wij jullie in onze winkels en adviseren jullie vrijblijvend in de zoektocht naar de relatieringen van jullie dromen.

Toekomstige Bruid en Bruidegom moeten beslist even bij Baronyan Juweliers de ringen van GERSTNER komen bewonderen. August Gerstner is één van de oudste en grootste trouwring-fabrikanten van Duitsland. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Max Gerstner en is al 6 generaties in het bezit van de familie. Het historische gebouw waarin zich ook de ateliers bevinden, werd ca. 100 jaar geleden betrokken en is sindsdien steeds aan de veranderende behoeften aangepast!

Annelie Fröhling laat de unieke ontwerpen uit haar hand en hoofd komen en zij geeft al meer dan 10 jaar de toon aan als meester in de goudsmeedkunst!

In 1997 bracht GERSTNER als eerste de draairingen op basis van minuscule kogellagers op de markt. Het gepatenteerde systeem werd vaak nagemaakt, maar nooit geëvenaard!

Het motto van GERSTNER is: TRADITIE ALS VERPLICHTING.

Onze huiscollectie

Een huwelijksaanzoek moet hét perfecte moment zijn en een verlovingsring speelt daar een belangrijke rol in.Niet alleen wordt hiermee naar de buitenwereld aangekondigd dat er een huwelijk op komst is, ook blijkt hieruit de grote liefde voor elkaar. De zoektocht naar de juiste verlovingsring kan een aardige opdracht zijn! Wij helpen u graag om deze zoektocht makkelijker te maken.