Wij heten u van harte welkom in ons winkels. Wij doen ons best om ons collectie  vernieuwend , volgens de laatste trends en tegelijkertijd stijlvol bij te houden.

Door ons brede aanbod van nationale en internationale merken, hebben wij voor ieder wat wils. Ongeacht de gelegenheid waarvoor u iets zoekt, of uw leeftijd. Door de filosofie van de merken die wij in onze collectie hebben, bieden we kwaliteit en draagplezier. Natuurlijk bieden we u een uitgebreide after-sales service om het plezier in het dragen te ondersteunen.

Ons geschoolde en enthousiaste team adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ons geschiedenis

De bedrijfsgeschiedenis is begonnen met Edward Baronyan. Werkzaam als bekwaam graveur en diamantzetter, sinds de jaren ’60 gevestigd in de Diamantbeurs op het Weesperplein in Amsterdam. De eerste eigen winkel  opende zijn deuren in de jaren zeventig op de Hof in Amersfoort .Zijn twee zoons zijn ook als diamantzetter in het bedrijf gekomen en met deze combinatie van vakkennis en ervaring is het bedrijf  uitgegroeid tot een groothandel in juwelen, diamanten en edelstenen.

Na een ontdekkingstocht in de Verenigde Staten is het bedrijf terug naar waar het allemaal begonnen is. En met de ervaringen en het enthousiasme uit het land van de onbeperkte mogelijkheden hebben we een nieuw familiebedrijf opgebouwd met een eigen atelier/ groothandel in Amsterdam en 4 winkels in Amersfoort en omgeving.

In het eigen atelier worden nog steeds de sieraden ontworpen , gezet of gerepareerd.Het diamant zetwerk wordt tegenwoordig uitgevoerd onder de microscoop, waar inmiddels de derde generatie in de leer is. Baronyan Juweliers staat voor een dynamisch bedrijf die kwaliteit en service biedt.