Sidebar menu
Text box
TISSOT is een bijzonder fijn horlogemerk met een zeer breed gamma aan superieure horloges, n natuurlijk SWISS MADE.
Onze horlogemerken...
LONGINES is n van de oudst bekende Zwitserse horlogemanufacturen, tra-ditioneel befaamd om de bijzondere uurwerken met diverse complicaties!
NAUTICA levert kwalitatief goede horloges met een, veelal, sportieve inslag. Het merk is de horlogetak van het merk dat bekend is door zijn zeilkleding!
GUCCI horloges zijn al veel jaren lang een vaste waarde in ons horloge-aanbod en kennen een vaste schare liefhebbers die gn voor het kenmerkende design!
METAL.CH ontwerpt en maakt stoere, grote chronografen, erg mannelijk, je ziet wat je omhebt, en bestand tegen een stootje! Kom de collectie bekijken in onze etalage.
Het bekende merk GUESS, by Marciano, een duizendpoot op designgebied, kent naast sieraden, kleding, schoenen enz., k horloges met altijd aansprekende, eigentijdse styling!
Leuke horloges voor KIDS? COOL WATCH for COOL KIDS brengt een uitgekiende serie horloges voor stijlbewuste en eigentijdse 'Little Rascals"!
ESPRIT horloges zijn er in diverse prijsklassen, voor mannen, vrouwen en kinderen! Altijd de nieuwste, eigentijdse designs, lekker draagbaar en je komt er altijd leuk mee voor de dag...!
Even een acccesoire: De SWISS KUBIK WATCHWINDER. Hebt u een mechanisch horloge (automaat)? Dan is een WatchWinder erg handig. Uw horloge blijft altijd lopen, ook als u het langere tijd niet draagt! Swiss Kubik is natuurlijk ook bijzonder door het "High Tech" design!
2016 - Baronyan Juweliers - Alle Rechten Voorbehouden - Realisatie: Ratiocom Internet Solutions
VICTORINOX - sportieve en karakteristieke horloges - sublieme afwerking - zo stoer en stevig als het Zwitserse "ArmyKnife"...!